Krušné hory   Krušnohorsky myslet, žít a snít

Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít

27. února 2020 Fotoseriály

Oblasti: | Komentáře: zatím žádný | 587 x přečteno

Zahledění do krušnohorské krajiny

Na krajinářské fotografii je půvabné, ale vlastně vzácné to, že se již nemusí nikdy opakovat. Ve vteřinách se může měnit nejen její ráz ale i barva.

A navíc, i když rozhled do krajiny nabízí širokoúhlý pohled, lze se soustředit na detaily a vypíchnout si z ní jednotlivý střípek. A to je právě tento případ.

Tu kopec utápěl se v celkové krajině, která toho rána byla úchvatná, prostě těžko opakovatelná. A lehce osvícený vršek v dáli byl vlastně nicotný v tom celkovém poměru krajiny. Tu jsem se zahleděl pod mlhu, abych zahlédl pár domečků ve Vysoké s v dáli s Hasišteinem.

Krajinářská fotografie, ač se to nezdá může být neskutečně kreativní pokud použiji krajinné kostýmy.

Tím víc vážím si té krajiny, když si začne vytvářet ten svůj scénář, já jen obyčejný kameraman jednoho snímku.

Obrázek s pohledem do krajiny vlastně nemusí být nikdy nudný a vždy si můžeme objevit něco originálního, i když na jedné pozici může stát více kochálistů.

Škoda, že ty hory nejsou vyšší, větší. Ale to už bychom chtěli moc)) Proto se snažím pronikat do utajených výhledů. V tom je to skryté kouzlo Krušných hor.

Je těžké objevovat nové rozhledy těchto hor, proto zvolil potápění… . Pokud jako fotograf neopustím tu pevnou krušnohorskou zem..

Tudíž krajinářská fotografie není o tom bezmyšlenkovitě nafotit a zmizet. Ale spíše se do ní ponořit a vnímat tu její skvostnost. Zvláště úžasné je potápění se do té krušnohorské. A to je, jak vidíte z mých obrázků, více jak patrné, kde se utápím, opíjím… ). Potápím se každou chvíli a věřte tomu, že v tomto se vyznám. V životě se už třikrát topil))

Rozhledům zdar, Krušnohorským zvlášť

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (4hlasů, průměr: 5,00 z 5)
Loading ... Loading ...

Co by Vás mohlo zajímat




© 2024 Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít. Kontakt: krusnohorsky@krusnohorsky.cz