Krušné hory   Krušnohorsky myslet, žít a snít

Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít

04. září 2008 Aquaparky, koupaliště

Oblasti: | Komentáře: zatím žádný | 9 988 x přečteno

Na výlet do aquaparku v Marienbergu

Možností kam si udělat výlet je i park AQUA MARIEN pro volný čas a wellness v hornickém městěKrušné hory  Aquapark MarienbergKrušné hory  Aquapark Marienberg Marienberg – ve stříbrném Krušnohoří. Zde vás očekává velká zábava při koupání s mnoha atrakcemi v příjemném prostředí.

V tomto zařízení najdete bazén s umělými vlnami a s průtokovým kanálem, dva vytápěné venkovní bazény, jeden z nich je solankový bazén s vřídelními lehátky a masážními tryskami.

Pro „nadšence skluzavek je k dispozici rodinná skluzavka , stejně tak kruhová trubicová skluzavka. Zvláštní atrakcí je obrovská skluzavka Crazy-River. Zde se sklouznete po proudu na pryžové obruči.

Pro nejmenší hosty jsou k dispozici bazény pro děti a batolata. Různorodé možnosti her, jako například hrad, rozptýlí tento úsek. Zde budou děti setkávat s mývalem, maskotem aquaparku.Kdo chce nejen plavat ale i jiným způsobem se chce zotavit, tomu nabízí aquapark sauny. Můžete volit mezi 3 finskými saunami, aromatickou a parní saunou nebo saunou ve srubech ve venkovním úseku. V koupelovém zařízení je také v nabídce tepelná dutina a kaskádový bazén.

Otevírací dobu se dočtete ZDE
Cena vstupného je ZDE

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (Nehodnoceno)
Loading ... Loading ...

Co by Vás mohlo zajímat




© 2024 Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít. Kontakt: krusnohorsky@krusnohorsky.cz