Krušné hory   Krušnohorsky myslet, žít a snít

Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít

10. července 2009 Atrakce, Sport, Ski

Oblasti: | Komentáře: zatím žádný | 1 857 x přečteno

Turistická slevová 3K karta

Vyberte si z toho nejlepšího, co region pod Krušnými horami nabízí.Kadaň S některou z našich návštěvnických karet 3K získáte spoustu nových zážitků a ještě ušetříte. Karta funguje jako souhrnná vstupenka do těch nejatraktivnějších památek, aquaparků, lanovek a dalších zařízení. Za jednu cenu můžete navštívit cokoliv si vyberete. Navíc získáte možnost využít restauračních, ubytovacích, lázeňských a dalších služeb s atraktivními slevami.O 3K karty – slevové karty pro turisty, je čím dál tím větší zájem. „V tomto roce jsme zatím prodali kolem osmi set karet. Turisté si je kupují čím dál víc,“ potvrzuje projektový manažer 3K karty Roman Němec.

I na informačních centrech pocítili, že se karty více prodávají. „Ano, lidé si pro kartu chodí hodně. Řekla bych, že se nejvíce prodávají ty rodinné karty,“ uvádí pracovnice z chomutovského Infocentra Ivana Šnáblová.

Její slova potvrzuje i Adéla Václavíková, která pracuje v Infocentru v Klášterci nad Ohří. „O karty je určitě větší zájem než vloni. Nejvíce si lidé berou rodinné karty na jeden den.“

Do projektu se slevovými kartami se zapojil letos i chomutovský zoopark. „Pro rodiny je to hodně výhodné, určitě ušetří,“ popisuje vedoucí propagace chomutovského zooparku Martina Pelcová. „Turisté s kartami chodí, ale není jich zatím tolik,“ dodala.

Podle manažera projektu 3K karty Romana Němce lidé tento rok méně vyjíždějí do zahraničí a tak začali výhodných karet více využívat. Podle něho je největší zájem o jednodenní karty. Hned za těmi se ale v hojné míře prodávají i rodinné karty na dva až pět dní.

Smyslem celého projektu bylo podpořit Krušnohoří. Aby turisté rychle neodjížděli a prohlédli si tady všechna zajímavá místa.

A jaké druhy karet si mohou lidé zakoupit?

Jednodenní výlet – pokud lidé plánují jen krátký výlet, pak se jim vyplatí právě tato karta. Za cenu jednoho vstupného můžou na svém výletu navštívit ta nejzajímavější místa v regionu bezplatně a ještě ušetřit na slevách v restauracích a jinde.

Jednodenní výlet s rodinou – turisté mají stejné možnosti jako s předchozí kartou. S tím, že rodinná karta platí až pro dva dospělé a dvě děti do patnácti let.

Léto pod Krušnými horami s rodinou – pokud si rodina chce zpestřit výlet do některého koupaliště, vyplatí se jí právě karta.

Léto pod Krušnými horami – tato karta má stejný účel jako předchozí. Výhodně lidem zpřístupní ty nejzajímavější památky, koupaliště a aquaparky, lanovky a další zajímavosti regionu. Je ale jen pro jednotlivce.

Pokrušnohořím na kole – je pro cykloturisty. Za jednu cenu tak získají volné vstupy do těch nejzajímavějších míst, které by na svých cestách rozhodně neměli minout. Cyklokarta zahrnuje i možnost bezplatného využití lanovek na Klínovci. Mohou tak jezdit po krušnohorských hřebenech.

Podrobné informace se dočtete na stránkách www.3k-karta.cz

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (Nehodnoceno)
Loading ... Loading ...

Co by Vás mohlo zajímat




© 2024 Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít. Kontakt: krusnohorsky@krusnohorsky.cz