Krušné hory   Krušnohorsky myslet, žít a snít

Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít

12. listopadu 2013 Atrakce, Sport, Ski

Oblasti: | Komentáře: zatím žádný | 823 x přečteno

Skiareál Boží Dar – Neklid ceník, novinky, akce 2013-2014

Ve skiareálu Boží Dar- Neklid zima buší pěstmi do dveří a my přicházíme s prvními informacemi týkajícími se nadcházející zimní sezóny. Na sjezdovkách areálu leží souvislá vrstva lehounké sněhové pokrývky a finišují přípravy před spuštěním. Obsluhy vleků prošly školením bezpečnosti a nácvikem evakuace, přepravní zařízení a zasněžovací systém jsou připraveny ke spuštění. Čekáme pouze na počasí a těšíme se na spuštění provozu.

V příloze naleznete aktuální ceník jízdného, který s drobnými změnami kopíruje loňské ceny. Změnou prošla politika slev, kdy letos budeme nově vyhlašovat slevy na základě povětrnostních podmínek a sněhové situaci v areálu, což nám umožní lépe a pružněji reagovat a nabídnout tak návštěvníkům odpovídající cenu za jízdné za daných podmínek. Slevy budou uveřejňovány na www stránkách a pokladnách areálu.

Významnou novinkou letošní sezóny je možnost platit v obou pokladnách skiareálu (Na Neklidu i Za Prahou) nejrozšířenějšími druhy platebních karet.

Pro zvýšení komfortu našich nejmenších zákazníků bylo zrenovováno a rozšířeno zázemí Babyparku. Dále se nám plní kalendář akcí, které budeme průběžně uveřejňovat na našem webu a prostřednictvím pozvánek v mediích.

Ceník –  ke stažení

Pro další informace prosím kontaktujte:

Filip Majkus
Ski areál Boží Dar – Neklid
www.skiarealneklid.cz

snowpark Neklid

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (Nehodnoceno)
Loading ... Loading ...

Co by Vás mohlo zajímat




© 2024 Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít. Kontakt: krusnohorsky@krusnohorsky.cz