Krušné hory   Krušnohorsky myslet, žít a snít

Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít

27. července 2014 Zpravodajství

Oblasti: | Komentáře: zatím žádný | 505 x přečteno

4.Krušnohorské putování s muzikou

4.Lieder tour Erzgebirgische

Vydejte se 17.srpna 2014 na v pořadí již 4.Hudební cestu Krušnohořím, která nás provede romantickou přírodou lemující hřebenovou cestu Kammweg Erzgebirge – Vogtland honosící se certifikátem kvality.

Příchozí čeká mezi příhraničními obcemi Satzung,Reitzenhain,Kühnhaide, Rübenau a Načetín bohatý kulturní program – nenechte si ujít neopakovatelné hudební zážitky vsazené mezi jedinečné kulisy Krušnohoří.

Máte rádi turistiku, nordic walking nebo jezdíte na kole? Máte rádi Krušné hory. Chcete si protáhnout tělo a přitom si poslechnout muziku tohoto regionu?

V době mezi 10:00 – 16:30 budou na vyznačených místech vystupovat krušnohorští hudebníci. Na libovolně dlouhou trasu se můžete vydat odkudkoliv a zvolit si sami dle svých schopností svou trasu a cíl. Pro putování z Čech můžete zvolit start buď ze stanoviště u památného místa K.Stülpnera před hraničním přejezdem Reitzenhainem /za Freeshopem/ vpravo nebo z Načetína od staré hranice. Na většině stanovišť si můžete zakoupit také občerstvení, proto doporučujeme vzít si sebou kromě Kč i Eura.

Po 17. hodině se všichni účastníci setkají v obci Satzung na vrchu Hirtstein, známý díky přírodní památce zvané čedičový vějíř , kde si na závěr všichni zapějí.

Protože většina trasy vede Německem, nezapomeňte občanský průkaz nebo pas.

4. ERZGEBIRGISCHE LIEDERTOUR – Plakát

Podrobná mapa – 4.Lieder tour

Lieder tour

Beze jména

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (1hlasů, průměr: 5,00 z 5)
Loading ... Loading ...

Co by Vás mohlo zajímat




© 2024 Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít. Kontakt: krusnohorsky@krusnohorsky.cz