Krušné hory   Krušnohorsky myslet, žít a snít

Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít

03. října 2010 Atrakce, Sport, Ski

Oblasti: | Komentáře: zatím žádný | 2 481 x přečteno

Ski areál Klínovec

Sjezdovky ve Ski areálu Klínovec mají co nabídnout. Ski areál Klínovec disponuje celkem 11 sjezdovkami. Čtyřmi červenými, šesti modrými a jednou černou sjezdovkou.
Nejstarší jsou pisty nazvané U zabitýho a Dámská. První závody ve sjezdovém lyžování totiž hostily už na konci první poloviny 20. století. Sjezdovky Dámská a Jáchymovská potěší zejména ty, kteří upřednostňují delší sjezd na lyžích nebo snowboardu.
Sjezdovky ve Ski areálu Klínovec nabízejí sportovní vyžití i náročnějším lyžařům a snowboardistům, stejně tak si na své přijdou začátečníci nebo děti, kteří mohou využít sjezdovky fyzicky méně náročné.Sjezdovky ve Ski areálu Klínovec jsou dobře upravované a dostatečně široké, což návštěvníci jistě ocení. Milovníci snowboardu si navíc přijdou na své v novém Óčko Snowparku Klínovec, ve kterém si můžete zařádit na rampě a spoustě překážek. Nové raily a bedny – to vše na udržovaném a urolbovaném sněhu. Přijeďte do Ski areálu Klínovec a vyzkoušejte naše sjezdovky! Nebudete litovat. A i když jsou Krušné hory označovány za nejdrsnější hory v České republice, lyžaři si můžou vybrat sjezdovky s různou náročností a drsností.

Služby Ski areálu Klínovec se přibližují západnímu standardu. Dostatek sněhu i díky sněžným dělům, které dokážou pokrýt 80% areálu, řádně udržované sjezdovky a v neposlední řadě pečlivé dohlížení na bezpečnost návštěvníků. To vše a mnohem více areál nabízí. Sjezdovky dokážou uspokojit malé i velké nadšence, vytrvalé i rekreační sportovce. Sjezdovky na Klínovci uspokojí začátečníky i pokročilé lyžaře i snowboardisty.

Sjezdovky ve Ski areálu Klínovec.

sjezdovka délka obtížnost převýšení
Dámská 1500 m modrá 220 m
Pařezovka 800 m červená 180 m
U zabitýho 700 m černá 180 m
Přemostěná 1350 m červená 265 m
Čtyřka 400 m modrá 80 m
Pod zámečkem 500 m modrá 100 m
Cvičná louka LŠ 330 m modrá 50 m
Slalomák 600 m červená 150 m
Turistická 1100 m modrá 170 m

Sněhové zpravodajství

Ceník skipasů – Klínovec ceník

Kliknutím na značku se zobrazí webkamera a domovská stránka areálu.


Zobrazit místo Klínovec sever na větší mapě

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (Nehodnoceno)
Loading ... Loading ...

Co by Vás mohlo zajímat




© 2024 Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít. Kontakt: krusnohorsky@krusnohorsky.cz