Krušné hory   Krušnohorsky myslet, žít a snít

Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít

13. června 2012 Glosy

Oblasti: | Komentáře: 2 | 1 476 x přečteno

Jak je na tom web Krusnohorsky.cz ? Špatně

Určitě na tom není finančně silně, spíše neslibně.

Tvoří jej soukromá osoba, kterou sice baví propagovat místa neznámá, místa, která jsou v mysli brána jakožto brána do pekel, kde není zdravého stromu, kde nevíme jak vypadá jehličí smrků s větvemi až na zem. Kde není historie, kde najdeme místa bez osídlení, bez duše. Kde vlastně není zdravého rozumu proč zde pobývat delší či kratší dobu či zde rovnou žít.

Přitom stačí jednou, dvakrát do těchto končin, od Chebu po Telnici zabřednout a zjistíme že zde není tak hrozně jak nám každý vypráví.

Pokud se v těchto horách budeme pohybovat / ale nepochybuji, že to bude stejné i v ostatních horách / a těmto horám se „otevřeme“, pak tu duši otevřou i místní a to až na morek kosti. A chování lidí celkově na horách oproti „měšťákům“ je povětšinou mile upřímné.

Krušné hory jsou úžasné v jedné věci – lidé si to ještě povětšinou neuvědomují – spoustu toho nabízí, od příjemného a levného ubytování, najdeme zde přehrady, dokonce i přečerpávací, studánky, milíře, historii, kterou si začínají i místní uvědomovat, spoustu rozhleden jak na české čí německé straně, lyžovačky, cyklotrasy kde za celý den nepotkáme človíčka, nebo jen tak šlapání s trekingovými holemi.

Nechci v žádném případě urazit třeba Jizerské hory / jsou jaksi podobné s Krušnými horami /, také jsou hezké, jen mě mrzí, že jsem kdysi tu dobu netrávil v Krušných horách abych poznal jejich další intimnosti, mým způsobem života mi zbudou jen ty Krušné hory.

Cílem těchto stránek určitě bylo a snad i bude dále propagovat Krušné hory.

Ideály nejsou bohužel trvalé, láska ke Krušným horám ale bude přetrvávat.

Sice není peněz nazbyt, ale budu se snažit jako soukromá osoba co nejdéle udržet tento web při životě.

Krušné hory

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (13hlasů, průměr: 4,85 z 5)
Loading ... Loading ...

Co by Vás mohlo zajímat




© 2024 Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít. Kontakt: krusnohorsky@krusnohorsky.cz