Krušné hory   Krušnohorsky myslet, žít a snít

Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít

17. prosince 2014 Fotoseriály

Oblasti: | Komentáře: zatím žádný | 729 x přečteno

Se Zrzkou v Krušných horách

Podzim pomalu končí a začíná zádumčivé období, kdy se haluze zbavují posledních lístků, mlha všude kam se podíváme, kdy už ani modříny nejsou obaleny zlatavým jehličím, ale prozrazují se jen zrzavou barvou.

Sníh v nedohlednu a zbývají dvě varianty: jezdit na kole jako solitér, či toulání se Zrzkou. Zasmušilou přírodou, krušnohorskou krajinou, která se připravuje na zimní spánek. Svobodnou volbou vyhrává Zrzka. Povětšinou.

Někdy bývá mlha tak hustá a mocná, že nás zachrání jen návštěva Klínovce a Fichtelbergu, abychom nabili tělesné akumulátory jako solární panely přes sluneční paprsky. Občas se ale stává, že mocnost mlhy dosahuje výšky kolem 400 metrů, i když bývá trochu flexibilní. A tak nic nebrání tomu udělat si pěší výlet z podhůří přes Gersdorf, Bernavu podél Bílého potoka, okolo soustružnických domků na naučnou stezku Kalecko , zaměřenou na historii, geologii a přírodní poměry.

Zrzka propadla kouzlu Krušných hor dokonale. Přizpůsobila tomu dokonce i svůj vzhled podle modřínů. Už se těším na jarní outfit až půjdou modříny do zelena.

Krušné hory

Krušné hory

Krušné hory

Krušné hory

Krušné hory

Krušné hory

Krušné hory

Krušné hory

Krušné hory

Krušné hory

Krušné hory

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (3hlasů, průměr: 5,00 z 5)
Loading ... Loading ...

Co by Vás mohlo zajímat




© 2024 Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít. Kontakt: krusnohorsky@krusnohorsky.cz