Krušné hory   Krušnohorsky myslet, žít a snít

Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít

15. října 2012 Zajímavosti

Oblasti: | Komentáře: zatím žádný | 1 554 x přečteno

Kalendář Krásy Krušnohoří 2013

Nadační fond Obnova Krušnohoří již čtyři roky připravuje benefiční kalendář Krásy Krušnohoří. Oslovujeme fotografy, vybíráme ze spousty fotografií, přeme se o jejich zařazení do kalendáře. Důvodem, který nás každý rok žene dál, je snaha šířit krásu, kterou naše pohoří oplývá a podělit se o události, které celoročně pod hlavičkou Nadačního fondu probíhají. Každoročně máme obrovskou radost, kolik společností a jednotlivců si kalendář znovu zakoupí a podpoří tím společný zájem i samotný Nadační fond.

Dovolte nám podělit se s Vámi o letošní úspěch našeho kalendáře Krásy Krušnohoří. V březnu tohoto roku získal kalendář hned dvě ceny v soutěži Kalendář roku 2012. I v obrovské konkurenci jsme uspěli s ideou oceněnou jak profesionály v oboru grafiky, typografie, tak i cestovního ruchu. Získali jsme 3. místo v kategorii Přínos pro turistický ruch a vyhráli letos poprvé vyhlášenou Zvláštní cenu společnosti Czech Tourism za propagaci oblasti Krušnohoří jako atraktivní turistické destinace.

Vědomí, že naše myšlenka je oceněna jak daleko od svahů Krušných hor, tak i ve světě profesionálních autorů, nás naplňuje chutí šířit renomé Krušnohoří dále.

Je nám potěšením informovat Vás o nově vznikajícím benefičním kalendáři Krásy Krušnohoří 2013, na jehož vzniku se podíleli fotografové Petr Mikšíček, Martin Valina a Jiří Jurečka. V současné době vrcholí přípravy pro jeho tisk a distribuci. Zasíláme Vám pro představu několik vybraných fotografií kalendáře roku 2013. V případě Vašeho zájmu i nadále oživovat pozapomenutou slávu Krušných hor nás prosím kontaktujte na telefonním čísle 602888164 nebo na adrese www.obnovakrusnohori.cz . Společnostem, firmám a organizacím, které si kalendář zakoupí umístíme jejich vlastní logo na hlavní stranu obalu kalendáře a na spodní část samotného kalendáře Cena jednoho kusu činí 357,00 Kč / 14,50 EU.

Nadační fond Obnova Krušnohoří je neziskovou organizací, touto aktivitou získává finanční prostředky k vydávání dalších knižních titulů a nadačních kalendářů. Z dalších finančních zdrojů, které získává prostřednictvím sponzorských darů pořádá různé akce pro širokou veřejnost, kterými zviditelňuje vrcholky Krušných hor a připomíná lidem život horalů v dávných dobách. Svými aktivitami podporuje dětské domovy, děti z mateřských škol a občany, jejichž zdravotní stav vyžaduje finanční pomoc.

Nadační fond Obnova Krušnohoří

Kalendář 2013

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (1hlasů, průměr: 5,00 z 5)
Loading ... Loading ...

Co by Vás mohlo zajímat




© 2024 Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít. Kontakt: krusnohorsky@krusnohorsky.cz