Krušné hory   Krušnohorsky myslet, žít a snít

Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít

24. září 2012 Fotoseriály, Glosy

Oblasti: | Komentáře: zatím žádný | 952 x přečteno

Fejsbůk, proč jej používat

Je spousta uživatelů internetu, kteří nejen že nepoužívají Facebook, dokonce jim už samotné slovo vytváří pupínky či rovnou  husí kůži.  A zároveň  považují jejich uživatele za nechytré a považují se intelektuálně oproti uživatelům Fejsbůku na výši.

Jsou to ale většinou ti, kteří jej buď nikdy nepoužívali, či ho prostě nepochopili a nenaučili se jej používat.

Já naopak tvrdím, že Facebook je skvělá věc, jen se jej musíme naučit používat a opravdu si z něj vzít, prostě „vyzobat“ pouze to co potřebujeme. Není ani mým záměrem mít tisíce neznámých přátel, ale jen ty , které „používám“ ve svém životě, či se znova setkat se ztracenými, pozapomenutelnými kamarády, příbuznými, kteří žijí na „druhém konci světa“.

A i stránky www.krusnohorsky.cz mají svůj Facebook, kde vlastně sondují, jak který obrázek se líbí či nelíbí, aby je poté mohly použít na stránky.

Každý kdo někdy držel v ruce fotoaparát, tak určitě nefotil jen pro své oči ale občas s nimi někoho seznámí,  proto je sdílí přes různé, k tomu určené weby, ať je to třeba Rajče.net, Picasa.com , různé mapové servery, či weby kde si fotografové tvorbu ohodnocují a i radí jak tu fotku příště lépe nafotit, což jsou třeba Fotoaparát.cz či Photopost.cz .

V tomto sem ocenil  genialitu Facebooku  pro sdílení fotek.

A že slýchávám argument, že majitelem obrázků je poté Facebook? Ať si s nimi dělá co chce, originál obrázku má stále autor fotografie.

Navíc je tato sociální síť používána jako skvělá reklama pro tyto stránky, prezentaci nových článků či akcí, které se konají v Krušných horách.

A reklama, která je zdarma, opravdu nemusíme světu sdělovat přes svůj účet “ výšku,  tlak, teplotu, rosný bod, věk, telefon, bydliště, zaměstnání,…“

Proto sem vybral pro ty, kteří mají pupínky či rovnou husí kůži, ale nejen pro ně, 11 nejlépe hodnocených obrázků za poslední dobu ve fotogalerii www.facebook.com/krusnohorsky.cz / není potřeba registrace na sociální síti, aniž by vám nebyla dopřána návštěva kompletní fotogalerie /

Prostě jako je to se vším – dobrý sluha a zlý pán.


na Hřebečné

z Jelení hory

vodopád na Chomutovce

na Hřebečné

Horní Blatná

meandry u Pohraničí

nad Horní Blatnou

chaloupka

Kadaň

Flájská přehrada

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (1hlasů, průměr: 1,00 z 5)
Loading ... Loading ...

Co by Vás mohlo zajímat




© 2024 Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít. Kontakt: krusnohorsky@krusnohorsky.cz