Krušné hory   Krušnohorsky myslet, žít a snít

Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít

10. dubna 2015 Zajímavosti

Oblasti: | Komentáře: zatím žádný | 274 x přečteno

Opřete se s námi do pedálů

Projekt Do práce na kole  vstupuje do svého pátého ročníku a v jeho rámci budou po celý květen jezdit tisíce zaměstnanců do svých pra­covišť na kolech, městy, parky, cestami i horami. Nic víc, tak jedno­duché to je. Uvnitř firmy je možné sestavit více týmů, které spolu budou soupeřit. A samozřejmě se očekává i mezifiremní, avšak nanejvýš přátelské klání. Účastníci i nejlepší soutěžící se mohou těšit na řadu zajímavých cen od partne­rů soutěže.

Nám ovšem pouhý jeden měsíc cyklojízd nestačí. Rozhodli jsme se na projekt Do práce na kole navázat další, tentokrát tříměsíční soutěží. Od začátku června do kon­ce srpna spouštíme akci s ná­zvem Aby firmy šlapalywww.abyfirmyslapaly.cz.  Soutěžící, kteří budou jezdit nejčastěji, získají osobní cyklo­dárek a navíc mohou pro svého zaměstnavatele vyhrát voucher na některý ze širokého portfolia našich produktů a služeb. Zavítejte na zbrusu nový web www.abyfirmysla­paly.cz a připojte se k nám!

Letos si ovšem to, aby firmy šlapaly, přejeme doslovněji. Jako národní partner se totiž účastníme projektu Do práce na kole a chce­me vás přesvědčit, abyste se spolu s námi zapojili, udělali něco pro své zdraví, trochu si zasoutěžili a možná i vyhráli. Třeba by vaší fir­mě titul Cyklozaměstnavatel roku velmi slušel. Kategorie jsou i regionální, takže pokud nevyjde celonárodní odměna, pak ta regionální jistojistě klapne.

Zajímavé informace nejen z oblasti cyklistiky a k samotnému projektu Do práce na kole můžete také sle­dovat na facebooku, kde jsme pro tento účel vytvořili samostatnou událost. Tak hurá do pedálů.

PO CELOU DOBU, PO KTEROU VYVÍJÍME NAŠE INFORMAČNÍ SYSTÉMY ABRA, JE NAŠIM PRIMÁRNÍM CÍLEM, ABY FIRMY NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ DOKONALE ŠLAPALY. KDYŽ MÁME DŮVOD KE SPOKOJENOSTI MY I VY, JE TO PRO NÁS TA NEJLEPŠÍ MOŽNÁ ODMĚNA. TAK JE TOMU I V REGIONU KRUŠNÝCH HOR, VE KTERÉM POMÁHÁME FIRMÁM ŠLAPAT NEJENOM NA KOLE, ALE I V BYZNYSU.

Jiří Fric, ABRA Software, pobočka Chomutov

 

mesto+cyklista

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (Nehodnoceno)
Loading ... Loading ...

Co by Vás mohlo zajímat




© 2024 Krušné hory Krušnohorsky myslet, žít a snít. Kontakt: krusnohorsky@krusnohorsky.cz